PROJECTS

PROJECT 1

Ter ondersteuning van de Salesmanager wordt er een structurele ondersteuning geboden voor ongeveer 1 dag per week. Dit om de acties te definiëren naar marketing communicatie, het managen van de relatie met het communicatiebureau, voorzetten te creëren naar een standaard presentatie en een aantal product brochures met dezelfde “look & feel” die het imago van de KMO ondersteunen. Naast de aanvullende marketing competentie loopt er een coaching traject voor de Salesmanager.

PROJECT 2

Ter ondersteuning van de CEO werden een aantal midden- en lange termijn ideeën uitgewerkt die kunnen zorgen voor nieuwe business. Deze ideeën werden onderzocht naar mogelijke marktwaarde en werden gerangschikt volgens slaagkans, potentieel en hoe gemakkelijk het zou zijn om deze met de huidige organisatie te realiseren. Na bespreking werd er één project aan ons toevertrouwd om in 1 land de eerste orders binnen te halen.  

PROJECT 3 

Voor een overname werd onze ondersteuning gevraagd om de waardering van het over te nemen bedrijf  te bepalen en een investeringsplan voor te bereiden van deze acquisitie voor de financiële instelling van onze klant. 

PROJECT 4

Een jonge ondernemer heeft onze expertise ingehuurd voor zijn persoonlijk groeitraject. Via een individuele begeleiding met duidelijke doelen hebben we gewerkt rond zijn leiderschap skills en nieuwe rol binnen zijn groeibedrijf als ondernemer.

© 2019 part of Tryggr & Flemming. Proudly created with Wix.com